Je bekijkt nu TIME en OpenAI kondigen strategisch contentpartnerschap aan
Time-and-OpenAI

TIME en OpenAI kondigen strategisch contentpartnerschap aan

volgens de krant Time:

[27 juni 2024 – New York, NY] –TIME en OpenAI hebben een meerjarige contentovereenkomst en een strategisch partnerschap aangekondigd om de vertrouwde journalistiek van TIME naar de producten van OpenAI, waaronder ChatGPT, te brengen.

Door deze samenwerking krijgt OpenAI toegang tot actuele en historische inhoud uit de uitgebreide archieven van TIME van de afgelopen 101 jaar om zijn producten te verbeteren en weer te geven in reactie op vragen van gebruikers – met een citaat en een link naar de oorspronkelijke bron op Time.com. Het nieuwe partnerschap bevordert de inzet van TIME om de wereldwijde toegang tot nauwkeurige en vertrouwde informatie uit te breiden.

“Gedurende onze 101-jarige geschiedenis heeft TIME innovatie omarmd om ervoor te zorgen dat de levering van onze vertrouwde journalistiek samen met de technologie evolueert”, aldus Mark Howard, Chief Operating Officer van TIME. “Deze samenwerking met OpenAI bevordert onze missie om de toegang tot vertrouwde informatie wereldwijd uit te breiden, terwijl we innovatieve nieuwe manieren blijven omarmen om de journalistiek van TIME naar een wereldwijd publiek te brengen.”

“We werken samen met TIME om het voor mensen gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot nieuwsinhoud via onze AI-tools, en om gerenommeerde journalistiek te ondersteunen door de juiste toeschrijving aan originele bronnen te bieden”, aldus Brad Lightcap, Chief Operating Officer van OpenAI.

Het partnerschap zal TIME ook in staat stellen toegang te krijgen tot de technologie van OpenAI om nieuwe producten voor zijn publiek te ontwikkelen, samen met de mogelijkheid om essentiële feedback te geven en praktische toepassingen te delen om de levering van journalistiek in ChatGPT en andere OpenAI-producten te verfijnen en te verbeteren en de toekomst vorm te geven. van nieuwservaringen.

wij evalueren

TIME zet zich in om de toegang tot betrouwbare journalistiek te vergroten door voortdurend te innoveren. In een tijdperk waarin informatie overvloedig en soms misleidend is, streeft TIME ernaar om de normen van integriteit en nauwkeurigheid hoog te houden. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en innovatieve benaderingen, zoals kunstmatige intelligentie en data-analyse, zorgt TIME ervoor dat lezers toegang hebben tot goed onderbouwde en nauwkeurige nieuwsberichten. Deze inzet voor innovatie helpt niet alleen om de verspreiding van betrouwbare informatie te bevorderen, maar versterkt ook het vertrouwen van het publiek in de journalistiek als geheel.

Informatiebronnen worden geciteerd en geëvalueerd

DOOR TIME PR
27 JUNI 2024 09:09 EDT

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie