Je bekijkt nu Gratis AI-tool om afbeeldingen op aanvraag te maken

Gratis AI-tool om afbeeldingen op aanvraag te maken

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Afbeeldingen die zijn gegenereerd door AI-tool kunnen een fantastisch alternatief zijn voor het maken van afbeeldingen voor je WordPress-blogposts. Overweeg je het gebruik van kunstmatige intelligentietools om afbeeldingen te genereren in WordPress? Neem een kijkje in deze handleiding over hoe je gratis afbeeldingen en op aanvraag afbeeldingen kunt maken in WordPress met behulp van AI.

AI-tool

Optimaliseer uw WordPress-site met AI-gestuurde afbeeldingen

Zeker, er zijn tal van betaalde stockfotosites die afbeeldingen aanbieden die je tegen een kleine vergoeding op je WordPress-site kunt gebruiken. Echter, het gebruik van deze afbeeldingen brengt extra kosten met zich mee, wat voor de meeste bloggers en kleine bedrijven niet ideaal is.

Hoewel er zeker websites zijn die royaltyvrije afbeeldingen aanbieden, zoals de beperkte gratis bibliotheek van Unsplash of ShutterStock, worden deze beelden vaak veel gebruikt en herhaald, waardoor je site minder uniek kan aanvoelen.

De beste manier om afbeeldingen voor je website te verkrijgen, is door zelf afbeeldingen te maken of je eigen foto’s te gebruiken. Helaas zijn er maar weinig mensen professionele fotografen of digitale kunstenaars. Dit kan een uitdaging vormen voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige, unieke visuele content voor hun site zonder extra kosten te maken.

De voordelen van het gebruik van AI-tools voor uw projecten

Wanneer u afbeeldingen voor uw website selecteert, zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt kiezen uit royaltyvrije platforms zoals Freepik, Unsplash en ShutterStock, of investeren in betaalde beeldbanken.

Elke optie heeft echter zijn nadelen. Met gratis afbeeldingen stemt u in met het gebruik van zeer algemene beelden die door veel andere gebruikers worden gebruikt, wat de originaliteit van uw site kan beïnvloeden. Voor diegenen met beperkte financiële middelen is het gebruik van betaalde platforms mogelijk niet haalbaar.

Het is ook een optie om zelf foto’s te maken, maar dit vereist mogelijk professionele fotografische vaardigheden of kan om andere redenen niet praktisch zijn. Wij bieden een handleiding aan met twee methoden om gratis afbeeldingen te verkrijgen of afbeeldingen op aanvraag te genereren in WordPress met behulp van AI-tool. Op die manier kunt u de methode kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Verbeter uw WordPress-website met door AI gegenereerde

DALL.E 2 – Dit is een kunstmatige intelligentie-tool gemaakt door Open AI. Het staat bekend om zijn artistieke weergave, surrealisme, creativiteit en veelzijdigheid, waardoor het aanzienlijke populariteit geniet.

Er zijn momenteel geen plug-ins beschikbaar om DALL.E 2 rechtstreeks te integreren in uw WordPress-site. U kunt echter afbeeldingen genereren op de DALL.E 2-website en deze vervolgens downloaden naar uw computer. Daarna kunt u deze kunstmatige intelligentie-afbeeldingen handmatig uploaden naar uw WordPress-site.

Om te beginnen, dient u eerst de DALL.E 2-website te bezoeken en een gratis account aan te maken. Hiermee krijgt u 50 credits voor het eerste maandgebruik. Na het aanmelden krijgt u toegang tot het DALL.E-dashboard, waar u verzoeken kunt indienen en enkele recent gegenereerde illustraties door DALL.E kunt bekijken.

AI-tool
WordPress-website met door AI-tool gegenereerde

Creëer verbluffende afbeeldingen met DALL·E 2-AI-tool in WordPress

Het lijkt erop dat je instructies geeft voor het gebruik van een afbeeldingsgenererende tool, zoals DALL.E, waar je een tekstbeschrijving invoert om afbeeldingen te genereren. Je kunt creatieve en gedetailleerde beschrijvingen geven van de gewenste afbeelding en vervolgens de resultaten bekijken, bewerken en downloaden.

Na het genereren kun je de afbeeldingen gebruiken zoals je wilt, inclusief op je WordPress-site, in YouTube-video’s, eBooks, tijdschriften en meer. Het auteursrecht blijft bij jou, aangezien jij de prompts verstrekt voor de gegenereerde afbeeldingen.

De tool lijkt een handige manier te bieden om op basis van tekstbeschrijvingen afbeeldingen te maken en deze vervolgens te gebruiken voor diverse doeleinden.

AI-tool

Gebruik Imajinn voor het genereren van AI-tool afbeeldingen

Imajinn – AI-tool lijkt op tools zoals DALL.E 2. Het creëert afbeeldingen met behulp van kunstmatige intelligentie op basis van de instructies die u geeft.

U moet de Imajinn-plug-in installeren en activeren. Let op: De basisplug-in is gratis en biedt 10 credits. Daarna kunt u meer credits kopen op de website van de plug-in.

Na activatie moet u naar de ‘Imajinn AI-media’ gaan om de plug-in-instellingen te configureren en afbeeldingen te genereren. Vervolgens moet u zich registreren door een e-mailadres en wachtwoord op te geven om uw account aan te maken.

Daarna kunt u beginnen met het genereren van afbeeldingen met Imajinn AI. Geef gewoon een gedetailleerde instructie waarin u beschrijft welke afbeelding u wilt genereren.

Lees verder: Ontdek de Kracht van ChatGPT op WordPress

AI-tool
Imajinn – AI lijkt op tools zoals DALL.E 2

AI-tool ondersteunde beelden maken in WordPress met Imajinn

Het lijkt erop dat je een beschrijving geeft van een plugin of tool voor WordPress die gebruikmaakt van AI voor het genereren en bewerken van afbeeldingen. Deze tool biedt verschillende functionaliteiten, zoals het genereren van afbeeldingen, het bewerken van gezichten en retoucheren van afbeeldingen voordat ze worden opgeslagen in de mediabibliotheek van WordPress.

De beschrijving bevat instructies over hoe gebruikers de gegenereerde afbeeldingen kunnen bekijken, bewerken en opslaan in hun WordPress-mediabibliotheek. Ook wordt er vermeld dat de afbeeldingen onder een gratis domein- of CC0-licentie vallen, waardoor gebruikers ze vrijelijk op hun website kunnen gebruiken.

Het lijkt erop dat deze plugin handig kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar AI-ondersteunde afbeeldingsgeneratie en -bewerking binnen hun WordPress-website.

AI-tool

Samenvatting en aanbevelingen voor AI-ondersteunde afbeeldingen in WordPress

We hopen dat deze handleiding heeft bijgedragen aan uw begrip van het gebruik van kunstmatige intelligentie voor het genereren van op verzoek gebaseerde AI-afbeeldingen en afbeeldingen voor uw WordPress-site. Vertel ons over uw directe ervaringen met tools zoals DALL.E en Imajinn, en deel uw persoonlijke mening over dit onderwerp met ons.

Bekijk hier meer nieuws over ChatGPT en AI: https://chatgptopenai.nl/blog

Geef een reactie